Het Bedrijf

DeKlus is een bedrijf onstaan in de bouwsector waar de vraag naar het installeren van casco badkamers, keukens en toiletten veel gevraagd werd. Dit werd tijdens mijn werk door vele particuliere klanten die de woning casco opgeleverd aangekocht hadden gevraagd. De tijden van in het weekend en de avonduren bijklussen was gauw voorbij daar de aanvragen teveel werden was de keuze eigenlijk niet moeilijk om een eigen klusbedrijf op te starten.

Ervaring van DeKlus
Jarenlang in de bouwsector gewerkt als alround monteur, timmerman, tegelzetter en stucadoor
opleidingen zijn allen op het technisch nivo van electra tot stucadoor van timmerman tot tegelzetter en uiteraard is het met de zogehete paplepel erin gekropen de eerste klussen waren al op jonge leeftijd door met pa mee te gaan.

Bedrijfs Aansprakelijkheids verzekering
Als bedrijf die veelal werkzaam is in de particuliere sector maar ook in opdracht van diverse bedrijven is het een noodzaak en vanzelf sprekend om een goede verzekering te hebben

Hier vind u een overzicht van bedrijven waar de klus voor werkt of opdrachten voor uitvoerd.

Wij hebben nu een site laten maken specifiek voor onze badkamer afdeling. Hier wordt ook een “huidig project” pagina bijgehouden zodat u als client altijd online kunt zien en bijhouden wat de vorderingen zijn leuk voor collega’s familie en thuis  Klik Hier .

 

BEL ME NU
+
Bel mij!