↑ Terug naar Foto’s

Badkamer Renoveren Rotterdam

Badkamer Renoveren Rotterdam

Badkamer Renoveren Rotterdam Ook hier weer een project door ons uitgevoerd Na aankoop van deze woning bleek er een lekkage in de wand te zitten. Deze lekkage was afkomstig van de kraan welke in de muur lekte.Lekkage opgespoord en hersteld. Alles goed gefotografeerd voor de verzekering

 

Werkzaamheden door ons uitgevoerd zijn badkamer renoveren Rotterdam: compleet slopen, leidingwerk aanpassen, wanden en vloer egaliseren, radiator verplaatsen en leidingen infrezen, compleet betegelen van vloer en wanden, bad meubel installeren en douchecabine monteren en installeren. Ook hier heeft client tegels uitgezocht bij een van onze leveranciers.

De optie om inkopen te doen via onze groothandels geldt voor iedere client met wie wij een overeenkomst hebben. Inkopen via de groothandel kan u tot 40% schelen met de reguliere inkoop.

 

Heeft u ook lekkage in uw badkamer aarzel niet en bel meteen langdurige lekkage kan ernstige gevolgen hebben en er toe leiden dat uw complete badkamer moet worden vervangen.

Bij badkamer lekkage doet u er verstandig aan om eerst ons of collega’s te bellen en niet uw verzekering.
Laat u door ons informeren over  de dekkingsgraad van uw verzekering en de kosten
Mocht u de verzekering toch al hebben gebeld kunnen wij u het standaard antwoord al geven “uw kitnaden lekken dit is achterstallig onderhoud en dus niet gedekt”
Helaas is dit de nieuwste truuk van verzekerings maatschapijen om uw schade niet te hoeven vergoeden.
Op onze website staan genoeg voorbeelden van badkamer lekkages en slechts enkele zijn door ons advies wel door de verzekering gehonoreerd.

 

Badkamer Renoveren Rotterdam