Betonvloer storten badkamer

Betonvloer storten badkamer

Betonvloer storten badkamer

1 van onze specialiteiten is op houten balken cq een houten vloer een betonvloer te storten. Wij verzorgen het sloopwerk en het aanbrengen van nieuwe platen waarover een stalen profiel plaat wordt gelegd welke vervolgens wordt afgestort met beton.

De zogeheten zwaluwstaart platen worden door ons in verband aangebracht en vast geschroefd op het hout. Alle uitsparingen worden gemaakt voor zowel riool als water en afvoeren en indien er electra leidingen door naar boven komen worden deze in een slagvaste pijp doorvoer gezet. De vloer wordt vervolgens afgestort met beton dit kan licht gewicht beton zijn of zelfs ultra licht gewicht maar kan ook met de traditionele beton worden afgestort.

Als het beton is uitgehard dan wordt er een afwerk laag op aangebracht welke direct waterpas is en waar nodig wordt er rekening gehouden met een afschot bv voor de inloop douche.

Neem vrijblijvend contact met ons op wij komen graag bij u langs om de situatie op te nemen en u een vrijblijvende prijsopgave te geven.

 

BEL ME NU
+
Bel mij!