Specialiteiten

Aannemer Rotterdam Ommoord

Als aannemer moet je van alle markten thuis zijn wij hebben dan ook de meeste diciplines in huis en specialiseren ons in Aanbouwen, Badkamers, Keukens, Dakkapellen, Zolder verbouwingen en isoleren, Vloerverwarming, CV ketels, Betonboren en alle voorkomende leiding werkzaamheden.

Maar ook voor uw aanbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2014 is er in Rotterdam voor een aanbouw geen vergunning plicht meer. Het is nu dus ook reuze interessant geworden om een aanbouw te realiseren en zodoende de waarde van uw woning te vergroten. Vaak kan in overleg met de bank een extra hypotheek worden aangevraagd in de vorm van een bouwdepot dit is afhankelijk van uw huidige status en waarde plus waarde vermeerdering. Wij besteden uiteraard zoals een goed aannemer betaamt ook zaken uit aan onze onderaannemers om deadlines en snelheid te kunnen garanderen naar de cliënt toe.

Bent u ook voornemens een verbouwing in uw huis te realiseren neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een prijsindicatie te krijgen. Inzicht in een verbouwing is vaak van groot belang in uw beslissing om een verbouwing uit te laten voeren. Wij helpen u graag op weg en geven u geheel kostenloos advies omtrent uw wensen en project.

aannemer rotterdam ommoord

aannemer rotterdam ommoord

 

BEL ME NU
+
Bel mij!